Foredrag om polio og polio-vaksinasjon

Bjørn-Olav Rosseland som selv har hatt polio, holdt et kunnskapsbasert foredrag om polio og vaksinasjon mot polio. Sykfommen er på det nærmeste utryddet i verden, men det er fortsatt områder med poliosmitte. Sjekk egen vaksinehistorie. Revaksiner deg hvi
 
Foredrag om Vy

18. april 2024

Foredrag om Vy

Konsernsjef Gro Bakstad hadde et interessant foredrag om Vy . Hun redegjorde for strukturen i det norske systemet for transport av mennesker og varer på skinner og hjul. Et komplekst system som krever mye koordinering.

Kororkesteret Dzvinha fra Ukraina

11. mars 2024

Kororkesteret Dzvinha fra Ukraina

Bandura-kororkesteret Dzvinha holder to konserter i Oslo-området. Fredag 5.4. i Østerås kirke og 6.4. i Frogner kirke, begge dagene kl. 19.00. Overskuddet går til innkjøp av mobile nødhjelpsklinikker. Billetter kr. 300 kan kjøpes med Vipps ved inngangen.

Putin og Russland og årsaken til krigen

10. mars 2024

Putin og Russland og årsaken til krigen

Olav Berstad delte sin omfattende kunnskap med oss om historien og geografi, og om subjektive og objektive forklaringsfaktorer for krigen. Putin har behov for å vise makt for å demonstrere styrke i egen befolkning og for å avskrekke ytre fiender

Konsert til støtte for Ukraina

29. februar 2024

Konsert til støtte for Ukraina

Bandora-kororkesteret Dzvinha fra Lviv i Ukraina med 25 medlemmer har konsert i Frogner kirke 6. april kl. 18.00. Noter datoen. Inntektene fra konserten går til innkjøp av mobile akuttklinikker som plasseres nær fronten. Mer informasjon kommer senere.

Sosialt entreprenørskap for innvandrerkvinner

29. februar 2024

Sosialt entreprenørskap for innvandrerkvinner

Gründer og styreleder Kirstine Holst holdt foredrag om Moving Mamas. Det er et selskap som arbeider med inkludering og integrering av innvandrerkvinner som faller utenfor det alminnelige arbeidsmarkedet.

Zulu-fadder

24. februar 2024

Zulu-fadder

En engasjert Mari Maurstad tok oss med til sitt humanitære prosjekt i Zululand i Sør-Afrika - Zulu-fadder. Barn får mat, skolegang, medisinsk hjelp og en trygg oppvekst. Vipps gjerne kr 400 til 10400.

FN var tema for foredraget

17. februar 2024

FN var tema for foredraget

Tidligere FN-ambassadør Mona Juul ga oss god informasjon om FN og de utfordringer som organisasjonen står overfor. En interessert forsamling fikk en fyldig oppdatering om FNs arbeid og rolle i Ukraina og Gaza.

Virtuost klaverspill

15. februar 2024

Virtuost klaverspill

Christopher Park ga oss en musikalsk opplevelse i Konserthusets lille sal. Komposisjoner av Bach, Beethoven og Chopin ble tolket av den dyktige pianisten som til daglig er professor ved Norges Musikkhøgskole.

Foredrag om antisemittisme

8. februar 2024

Foredrag om antisemittisme

Harald Herresthal fortalte om hvordan jødiske musikere, bl.a. Ernst Glaser, ble behandlet under krigen. Han avsluttet foredraget med svaret fra Solveig Levin som ble spurt om hvorfor de ikke rømte før: "Jeg trodde ikke de ville ta kvinner og barn".

To nye medlemmer ble ønsket velkommen

1. februar 2024

To nye medlemmer ble ønsket velkommen

Katarina Elverum utdannet som arkitekt fra St. Petersburg og Hans Munkevik filmskaper fra Gøteborg holdt sine yrkesforedrag. To nye medlemmer med en interessant bakgrunn og med et engasjement i tråd med Rotarys verdier.

Place content here

Møteinformasjon

Møtested: Håndverkeren kurs og konferansesenter
Adresse: Rosenkrantz gate 7 -
Adresse 2: Inngang Christian VIs gate
Postnummer: 0159
Sted: Oslo
Land: NO
Møtedag: Torsdag
Møtetid: 11:45
Møtespråk: no
Møtedetaljer: Klubbens kasserertjeneste utføres av Vekstra


            
 

Klubbens møter:

Klubbmøte

2024-04-25 12:00 - 13:00

bwc.vendors.app.mnet_events.sidebar.archive.line1
bwc.vendors.app.mnet_events.sidebar.archive.line2


Årets RI-President:

Gordon R. MvInally
rotary lenker


Nyheter fra
rotary Distrikt 2310:

Loading RSS...

Nytt fra Rotary i Norge

Loading RSS...

NYHETER FRA
ROTARY International:

Loading RSS...