Gatelag - Fotballstiftelsen

Gatelag er et lavterskeltilbud med fotball for rusavhengige i regi av Fotballstiftelsen i samarbeid med Helsedirektoratet og NAV. En trygg og rusfri møteplass hvor mestring står sentralt! Rotary har bidratt med treningsbag'er til 250 utøvere!

Takket være Rotary fikk 250 utøvere julegaver før den nasjonale turneringen på Lillestrøm i desember 2016. (Oslo Rotary klubb bidro med kr. 20.000,-.) Nå i sommer har det vært turneringer på Hankø og i Fredrikstad. Vi heier på Gatelagene!

Gatelagenes aktiviteter bidrar til færre timer med rus og bedre fysisk og psykisk helse. Fotballstiftelsen er en ideell og livsnøytral stiftelse som leder prosjektet og gir støtte til klubbenes Gatelag, pr. i dag 14 lag. Målet er å skape en bedre hverdag for alle utøverne og arbeidstrening tilbys de spillerne som er i stand til det. I godt samarbeid med Helsedirektoratet og NAV gir dette gode resultater! Planen er ytterligere 4-5 nye lag i 2017 og målet er at alle eliteserieklubber og klubber i Obosligaen skal ha et Gatelag. Klubber på lavere nivå, kan også etablere Gatelag hvis de ønsker.

Sjekk gjerne nettsiden til Fotballstiftelsen eller let opp Gatelagene på de forskjellige klubbene sine FB-sider.


Møteinformasjon

Møtested: Grandkjelleren, Grand Café
Adresse: Karl Johans gate 31
Postnummer: 0159
Sted: Oslo
Land: NO
Møtedag: Torsdag
Møtetid: 11:45
Møtespråk: no
Møtedetaljer: Klubbens kasserertjeneste utføres av Norsk regnskap 2310.oslo@rotary.no


            
 
Les mer


Årets RI-President:

Shekhar MehtA


rotary lenker

Nyheter fra
rotary Distrikt 2310:

Loading RSS...

NYHETER FRA
ROTARY I NORGE:

Loading RSS...

NYHETER FRA
ROTARY International:

Loading RSS...