Jernroseprosjektet

Tobbe Malm holdt et både interessant og gripende foredrag om Jernroseprosjektet og sin oppvekst i gruvebyen Norberg i Bergslagen. Jernroseprosjektet involverte kunstnærer fra hele verden samt pårørende og overlevere.
 
Foredrag om Kina og industrispionasje

25. november 2021

Foredrag om Kina og industrispionasje

Stortingsrepresentant Michael Tetzschner holdt et engasjert foredrag om industrispionasje og angrep på politikere og demokrati. Tre-minutteren ved Leiv L. Nergaard var om EU's skogdirektiv og konsekvensene for norsk skogsdrift.

To gode yrkesforedrag

18. november 2021

To gode yrkesforedrag

Trine Gamst (bilde) og Sarah Prosser hadde fine presentasjoner av seg og sine yrker. Begge vil bidra til å utvikle Rotary og Oslo Rotary Klubb. Tom Scharning hadde tre-minutter om hjemmekontor og Elisabeth Steenstrup ble gratulert med runde år.

Medlemsopptak, PHF  og foredrag om fiskeoppdrett

11. november 2021

Medlemsopptak, PHF og foredrag om fiskeoppdrett

Are Okkenhaug Jerstad og Micke Bernakiewicz ble tatt opp som medlemmer, Kjetill Gunnarson ble tildelt PHF for sitt engasjement med Ungt entreprenørskap og Petter Arnesen holdt foredrag om oppdrettsnæringens muligheter og utfordringer

Konsertserien "Kurs i klassisk musikk"

11. november 2021

Konsertserien "Kurs i klassisk musikk"

I mer enn 25 år har Kurs i klassisk musikk gitt publikum en fin musikkopplevelse.. Denne gangen stod persisk musikk på programmet. Javid Afsari Rad og hans dyktige ensemble ga oss musikk av høy kvalitet. Kontakt oslo@rotary.no om program og påmelding.

Torsdagsmøte med foredrag om snublesteiner

5. november 2021

Torsdagsmøte med foredrag om snublesteiner

Sidsel Levin holdt et engasjerende og tankevekkende foredrag om snublesteiner med navn på jøder som ble drept under krigen. Stig Klingstedt hadde tre-minutter om Regjeringens utfordringer i eldrepolitikken.

Interessant møte om kultur

28. oktober 2021

Interessant møte om kultur

Etablering av Nasjonalmuseet ved gamle Vestbanen er i gang. Rolf Uggen hadde foredrag om arbeidet med å flytte kunstsamlingen til det nye museet. En engasjert Anniken Thue hadde tre-minutter om forventningene til den nye kulturministeren.

Foredrag om pandemien

23. oktober 2021

Foredrag om pandemien

Bjørn-Inge Larsen ga oss innsikt i de faglige, administrative og politiske utfordringene som pandemien skapte for myndighetene. Hans Christian Bugge fortalte om miljøvernminister Helga Gitmark som sa nei til høyhus langs Karl Johans gate.

Jubileumsåret i Oslo Rotary Klubb har startet

14. oktober 2021

Jubileumsåret i Oslo Rotary Klubb har startet

Det første møtet med sikte på å danne en Rotary-klubb i daværende Kristiania ble holdt 13. oktober 1921. Det ble feiret på klubbmøtet i dag med kake og med foredrag om historien til Rotary og Oslo Rotary Klubb.

Foredrag om Kvadraturen

30. september 2021

Foredrag om Kvadraturen

Janne Wilberg engasjerte oss med foredrag og bilder om Kvadraturen. Brit Fløistad hadde tre-minutter om åpningen av Stortinget. Petter Solvang mintes Magne Spilde og Ole B. Hovind ble gratulert på 80-årsdagen

Årsmøte og analyse av Stortingsvalget

23. september 2021

Årsmøte og analyse av Stortingsvalget

Årsberetning og årsregnskap for 2020/2021 og budsjett for 2021/2022 ble vedtatt. Årsmøtedokumentene er arkivert i Medlemsnett.
Odd Vangen ble nominert som president for 2023/2024.
Bernt Aardal oppsummerte og analyserte Stortingsvalget.


Møteinformasjon

Møtested: Grandkjelleren, Grand Café
Adresse: Karl Johans gate 31
Postnummer: 0159
Sted: Oslo
Land: NO
Møtedag: Torsdag
Møtetid: 11:45
Møtespråk: no
Møtedetaljer: Klubbens kasserertjeneste utføres av Norsk regnskap 2310.oslo@rotary.no


            
 
Les mer


Årets tema fra RI President


Shekhar MehtA


rotary lenker

Nyheter fra
rotary Distrikt 2310:

Loading RSS...

NYHETER FRA
ROTARY I NORGE:

Loading RSS...

NYHETER FRA
ROTARY International:

Loading RSS...